Home Care
Creativity
Communication
Connect

Takes care of your cares

Zorgen voor u als klant en uw zorgen overnemen, dat is de kracht van 4cSolutions.

U hebt als klant namelijk al genoeg aan uw hoofd. En u wilt bovenal een onafhankelijke partij die meedenkt. 4cSolutions is die onafhankelijke partner die meedenkt en oplossingen vindt.

“De Wakkerligger”

“Enige jaren geleden was ik werkzaam bij Arcadis en in die periode heb ik kennis gemaakt met de term “wakkerligger”. Een term die ik daarna geadopteerd heb, omdat het voor mij de kern aangeeft van klantbenadering. Een “wakkerligger” is iemand die samen met de probleemeigenaar mee wil denken aan oplossingen, en daar dus ook letterlijk en figuurlijk van wakker ligt.”

4cSolutions verbindt vraag en aanbod. 4cSolutions vervult deze onafhankelijke rol graag voor u. Samen met u kijken wij naar oplossingen. Wij zoeken voor u een leverancier, die met zijn producten en diensten het beste past bij uw vraag van dat moment. Soms is dat één leverancier, soms zijn het meerdere. Soms kan het werk worden uitgevoerd door een zelfstandige (zzp-er), soms juist door meerdere mensen van één bedrijf. Door veel jaren ervaring en een uitgebreid netwerk aan zowel de vraag- als de aanbodkant is 4cSolutions in staat om deze aan elkaar te verbinden. 4cSolutions voorziet in een passende behoefte voor u als klant. Wij ontzorgen!

Meer informatie over de klanten en opdrachten van 4cSolutions?  Klik hier >

Maaike Moorman, teammanager Beheer en Administratie bij de gemeente Steenwijkerland.

“Ik heb de samenwerking met Eugène Tijhaar van 4cSolutions als zeer prettig ervaren. Uit het ontzorgen van zijn klanten haalt hij zijn voldoening. Meedenken, werk uit handen nemen en coördineren, dat gecombineerd met zijn brede vakkennis en netwerk maken Eugene een zakelijke partner die van toegevoegde waarde is.”

4cSolutions bv  /  Emmawijk 10  /   8011 CM Zwolle  /  T. 038 203 11 44  /   info@4csolutions.nl